ВИДЕО: Кејт Аптон како Бритни Спирс ја отпеа „...Baby One More Time“

Кејт Аптон како Бритни Спирс ја отпеа „...Baby One More Time“Кејт Аптон во улога на Бритни Спирс на шоуто „Lip Sync Battle“ сите ги изненади. Тоа јасно можеме да го видиме од погледот на Криси Тајген. Останува да го погледнеме целото видео, наскоро.