ВИДЕО: Дете трпеливо чека да почне рефренот, а потоа растура со играње

Дете трпеливо чека да почне рефренот, а потоа растура со играњеМалата Меди стана интернет сензација заради начинот на кој танцува. Уште од мали нозе се гледа дека дозволува ритамот да ја води.