ВИДЕО: Ни Бела Хадид не е имуна на деколтето на Емили Ратајковски

Ни Бела Хадид не е имуна на деколтето на Емили РатајковскиНа првата афер-парти по Кански, Бела и Емили се забавуваа на јахта. Но, се забавуваа и оние кои неуморно следеа што се случува преку Инстаграм, па го начекаа ова видео.