ВИДЕО: Надал несмасно ја удри главата пред натпреварот со Милер

Надал несмасно ја удри главата пред натпреварот со МилерВо последните неколку секунди пред да излезат на теренот, Рафаел Надал успеа да си ја удри главата, а камерите да го снимат. Тогаш имаше шеги и смеење на сопствена сметка, не знаејќи дека го очекува разочарување на теренот.