ВИДЕО: Ветеринар им пее на животните за да ги смири

Ветеринар им пее на животните за да ги смириВетеринарот Рос Хендер нашол супер техника за да ги смири животните пред операција - им свири на гитара и им пее. Погледнете како тие реагираат.