ВИДЕО: 7 славни мажи кои не се срамеле да се појават во здолниште

7 славни мажи кои не се срамеле да се појават во здолништеБез разлика дали се во килт, мини здолниште или фустан, овие ѕвезди покажуваат дека и мажите можат да изгледаат добро во сè. Или сепак не? Проценете сами од видеото.