ВИДЕО: Нов хит на Колдплеј - Miracles (Someone Special)

Нов хит на Колдплеј - Miracles (Someone Special)Слушнете ја новата песна на Колдплеј заедно со раперот Биг Шон - Miracles (Someone Special).