ВИДЕО: Носам Спидо – пародија на Деспасито

Носам Спидо – пародија на ДеспаситоОткако се изнаслушавме милион кавери и верзии на летниот хит Деспасито (кој веќе 90% од луѓето го замразија), оваа пародија дефинитивно е освежување и ќе ве насмее од срце.