ВИДЕО: Излезе трејлерот за филмската бајка со Опра, Рис Витерспун и Минди Калинг

Излезе трејлерот за филмската бајка со Опра, Рис Витерспун и Минди КалингИзлезе официјалниот трејлер за филмскиот спектакл „A Wrinkle In Time“ кој раскажува интересна приказна за натприродни моќи и имагинарни ситуации. Во филмот играат многу познати актери, меѓу кои Опра Винфри, Рис Витерспун, Минди Калинг и Крис Пајн.