ВИДЕО: Реал Мадрид стигнаа во Скопје

Реал Мадрид стигнаа во СкопјеПред околу 30-тина минути слета авионот со играчите на Реал Мадрид, меѓу кои и Роналдо. Нивното движење низ градот и приближувањето кон хотелот беше снимано во живо.