ВИДЕО: Откриен дизајнот на iPhone 8?

Откриен дизајнот на iPhone 8?На YouTube се појави неофицијално видео од првото претставување на iPhone 8 моделот. Трите бои во кои ќе биде достапен се црна, сребрена и темно розова.