ВИДЕО: Како изгледа базен со 15.000 луѓе во Кина?

Како изгледа базен со 15.000 луѓе во Кина?Погледнете како изгледа тоа кога луѓето во Кина сакаат да се разладат од топлотен бран, па во базен со бранови се наоѓаат 15.000 луѓе одеднаш.