ВИДЕО: Кога двајца бивши играат „Вистина или предизвик“

Кога двајца бивши играат „Вистина или предизвик“Погледнете како изгледа кога двајца бивши партнери играат изменета верзија на играта „Вистина или предизвик“ - наместо предизвик, треба да се напијат алкохол.