ВИДЕО: Кои се најскандалозните семејства во Холивуд?

Кои се најскандалозните семејства во Холивуд?Од семејството Озборн, до Кардашијан, погледнете кои семејства од светот на шоу-бизнисот прават најмногу скандали и предизвикуваат контроверзии каде и да се појават.