ВИДЕО: Објавена новата песна на Тоше, 10 години по последниот концерт

Објавена новата песна на Тоше, 10 години по последниот концертЕдна деценија по концертот на кој сите се сеќаваме, денес за време на ѕвезденото небо во чест на Тоше, беше промовирана новата песна насловена Light the Flame. Воедно, песната е и најава за нов студиски албум кој се снимал во Лондон.