ВИДЕО: „Од утро до вечер“ - победничката песна на Макфест од Зоран Илиев и Анабела Атијас

„Од утро до вечер“ - победничката песна на Макфест од Зоран Илиев и Анабела АтијасОвогодинешните победници на фестивалот на забавни мелодии „Макфест“ кој се одржа во Штип се Зоран Илиев и Анабела Атијас. Погледнете го нивниот настап за песната „Од утро до вечер“.