ВИДЕО: Девојче се сретнува со нејзините кучиња кои се изгубиле по ураганот Харви

Девојче се сретнува со нејзините кучиња кои се изгубиле по ураганот ХарвиОткако мислеле дека ги изгубиле двете кучиња Мајк и Макс во страшниот ураган Харви, сопствениците конечно ги пронашле. Погледнете ја реакцијата на малата ќеркичка при средбата со нејзините миленици.