ВИДЕО: Моментот кога корејски пејач ја засени славата на Меланија Трамп

Моментот кога корејски пејач ја засени славата на Меланија ТрампИако Доналд и Меланија Трамп се едни од најпознатите имиња во светот, средношколките од Кореја не беа воодушевени од нејзината појава, бидејќи стоеше до екстремно популарниот Чои Минхо, пејач кој е дел од бој-бендот Shinee. Реакцијата на Меланија е слатко-кисела, додека да сфати што се случува.