ВИДЕО: Пред и потоа: Фризер го трансформира изгледот на бездомниците

Пред и потоа: Фризер го трансформира изгледот на бездомницитеJosh Coombes ја започнал оваа акција наречена #DoSomethingForNothing за да покаже хуманост кон бездомниците и да ги мотивира сите останати на хуман начин да се справуваат со проблемите во нивното општество. Одлична идеја!