ВИДЕО: Нашиот Петар Маркоски со преработка на Love Me Like You Do од „50 нијанси сиво“

Нашиот Петар Маркоски со преработка на Love Me Like You Do од „50 нијанси сиво“На Петар Маркоски доволна му е само виолина за да направи фантастичен кавер од добро познатата Love Me Like You Do, која стана хит како дел од саундракот на „50 нијанси сиво.“ Рај за уши!