ВИДЕО: Сноубордер паѓа, но успева да го задржи селфи стикот

Сноубордер паѓа, но успева да го задржи селфи стикот

We are unable to display this videoОвој зимски спорт е навистина магичен, но некогаш падовите се неизбежни. Еден снобордеро го улови тоа случајно со помош на неговиот мобиел телефон и селфи стик. Тој падна, но не се откажа од снимањето!