ВИДЕО: Неверојатна компилација од падови при скијање и возење сноуборд

Неверојатна компилација од падови при скијање и возење сноуборд

We are unable to display this videoСезоната на скијање и возење сноуборд наскоро ќе биде отворена. Токму затоа одлучивме да се потсетиме колку може да биде тешко совладувањето и надградувањето на овие техники.