ВИДЕО: Ризична авантура - скијање по карпа без снег

Ризична авантура - скијање по карпа без снег

We are unable to display this videoЕден зависник од адреналин се снимаше како скија по карпа без снег. Погледнете како изгледа неговата ризична авантура!