ВИДЕО: „Сега ќе престане да ми го напаѓа фрижидерот“: Принцот Вилијам за свадбата на Хари

„Сега ќе престане да ми го напаѓа фрижидерот“: Принцот Вилијам за свадбата на ХариПринцот Вилијам во една изјава за свршувачката на неговиот брат, принцот Хари и Меган Маркл, се пошегува и кажа дека се надева дека свадбата ќе значи дека ќе престане да му го напаѓа фрижидерот и да му краде храна. Братска љубов.