ВИДЕО: 4-годишно талентирано девојче ја испеа My Way од Френк Синатра

4-годишно талентирано девојче ја испеа My Way од Френк СинатраСо огромен талент и многу љубов кон музичките класици, ова 4-годишно девојче имаше легендарен настап со добро познатата My Way.