ВИДЕО: Најубавите божиќни пазари низ Европа

Најубавите божиќни пазари низ ЕвропаДоколку размислувате во која европска земја да отпатувате за да ја доживеете божиќната и новогодишна атмосфера, погледнете во кои градови се наоѓаат најубавите божиќни пазари и направете го изборот.