ВИДЕО: Процесот на создавање на восочната фигура на Алесандра Амбросио во Шангај

Процесот на создавање на восочната фигура на Алесандра Амбросио во ШангајНа официјалниот канал на Victoria's Secret беше објавено ова видео од процесот на создавање на восочната фигура на Алесандра Амбросио во Madame Tussauds во Шангај, на кое напишаа: „Постои ли подобар начин да се прослави последното Victoria's Secret шоу на Алесандра Амбросио од овој, со официјалната восочна фигура? Погледнете го неверојатниот процес.“