ВИДЕО: Полугола Емили Ратајковски и многу храна за Love Advent 2017

Полугола Емили Ратајковски и многу храна за Love Advent 2017Емили Ратајковски „потопена“ во нејзините две омилени задоволства – паста и црвено вино за Love Advent одбројувањето до 2018-та.