ВИДЕО: Храбра жена се обидува да направи селфи со бебе ајкула

Храбра жена се обидува да направи селфи со бебе ајкула

We are unable to display this videoОваа жена деифинитивно сака да направи уникатно селфи. Таа навистина се помачи да скроти едно бебе ајкула.