ВИДЕО: Балон-хотел во Франција во кој може да спиете „под ѕвездите“

Балон-хотел во Франција во кој може да спиете „под ѕвездите“Кој не би посакал да престојува во овој уникатен балон-хотел во Франција, од кој ќе имате неверојатен поглед кон природа и ѕвездите.