ВИДЕО: Кога вежбањето ќе тргне на лошо...

Кога вежбањето ќе тргне на лошо...Вежбањето е одлична активност, но понекогаш се случуваат незгоди. Забавен или болен, еве каков беше крајниот резултат од тренингот кај овие луѓе!