ВИДЕО: Како ќе изгледаат машките роботи придружници во иднина?

Како ќе изгледаат машките роботи придружници во иднина?Тие ќе бидат замена за партнер, ќе зборуваат и ќе предизвикуваат задоволство кај жените со своето присуство. Еве како ќе изгледаат машките роботи придружници во иднина!