ВИДЕО: Како всушност изгледа појадок во Tiffany?

Како всушност изгледа појадок во Tiffany?Сега конечно може да видите како изгледа вистински појадок во Tiffany со кроасан и кафе, каде ќе се чувствувате како Холи Голајтли. Blue Box Cafe е лоцирано во продавницата на 5-та Авенија, има капацитет за 40 гости, менито се менува сезонски, а можете да нарачате појадок од 29 долари, ручек од 39 долари или Tiffany чај од 49 долари. Погледнете како изгледа кафулето.