ВИДЕО: Секси видео спот за El Baño, новата песна на Енрике Иглесијас

Секси видео спот за El Baño, новата песна на Енрике ИглесијасИзгледајте го видео спотот за El Baño, новата песна на Енрике Иглесијас, која во превод значи бања. Специјален гостин во спотот е американскиот актер Ерик Робертс.