ВИДЕО: Неверојатен триумф: Најдобрите моменти од натпреварот Македонија - Словенија

Неверојатен триумф: Најдобрите моменти од натпреварот Македонија - СловенијаМакедонските ракометари одлично се покажаа на почетокот од Европското првенство со победата над Словенија. Потсетете се на најинтересните мигови од натпреварот!