ВИДЕО: Браво македонски навивачи - европската ракометна федерација направи прекрасно видео

Браво македонски навивачи - европската ракометна федерација направи прекрасно видеоМногу Македонци отидоа за да ги бодрат нашите ракометари на Европското ракометно првенство 2018, а Европската ракометна федерација направи прекрасно видео од преданите навивачи.

Погледнете ја оваа еуфорија!