ВИДЕО: 10 букви кои порано постоеле во англиската азбука

10 букви кои порано постоеле во англиската азбукаМислевте дека после толку години учење, знаете се англиски? Веруваме дека не знаевте дека низ годините од азбуката се избришани 10 букви.