ВИДЕО: Храбар пчелар си стави илјадници пчели на стомакот

Храбар пчелар си стави илјадници пчели на стомакот

We are unable to display this videoАко се плашите од пчели, ова видео ќе ве наежи. Пчеларот Suk Mahammad Dalal без никаква заштита на стомакот си стави илјадници пчели. Еве како изгледа неговата „авантура“!