ВИДЕО: Пенелопе Круз ја учи Елен шпански во нејзиното шоу

Пенелопе Круз ја учи Елен шпански во нејзиното шоуПрекрасната Пенелопе Круз беше гостинка во шоуто на Елен и ја научи на неколку шпански фрази, меѓу кои и вулгарни. Погледнете го краткиот инсерт од нејзиното гостување.