ВИДЕО: Опасно по живот - пар има екстремен љубовен состанок

Опасно по живот - пар има екстремен љубовен состанок

We are unable to display this videoВелат дека паровите што вежбаат заедно, остануваат заедно, а овој пар дефитнитивно го прави тоа. Тие имаат екстремен состанок на воз, но вие никако не пробувајте го ова!