ВИДЕО: 100 лица го кажуваат бројот на сексуални партнери

100 лица го кажуваат бројот на сексуални партнериКонтроверзното прашање на кое никој не е присилен да одговори, или барем не би требало да биде, овие 100 луѓе го одговараат пред вклучена камера.