ВИДЕО: Најслаткиот подарок: Срце полнето со 1 килограм Нутела

Најслаткиот подарок: Срце полнето со 1 килограм НутелаНе е дека би одбиле едно 300-грамско чоколадо, но ова Нутела срце е уште послатко.