ВИДЕО: Не правете го ова - бесно возење со Ламборгини

Не правете го ова - бесно возење со Ламборгини

We are unable to display this videoЕден сопственик на Lamborghini Aventador S не можеше да одолее да не направи авантуристичко возење со него. Лизгање на снег? Не правете го ова!