ВИДЕО: Куче е збунето од бришачите на шофершајбната

Куче е збунето од бришачите на шофершајбнатаВозењето за некои кучиња е вистинско задоволство, но некои аспекти ги збунуваат, како на пример бришачите на шофершајбната.