ВИДЕО: Кејт Аптон ја турна бран, за време на топлес фотосесија

Кејт Аптон ја турна бран, за време на топлес фотосесијаВидеото е од топлес снимањето за Sports Illustrated. Кејт објасни: Здолништето се намокри и стана тешко, бидејќи е од тул, и ме повлече надолу.