ВИДЕО: Изгубени во Галичник - живописно видео со македонски потпис

Изгубени во Галичник - живописно видео со македонски потписАндреј, Дарко и Ненад се дечките кои го имаат снимено ова фантастично, живописно видео за убавините на Галичник. Целта им е преку кратки видео прошетки да ги претстават најубавите, а сепак малку посетени места низ нашава земја. Огромно браво!