ВИДЕО: Екстремно планинарење по замрзнат водопад

Екстремно планинарење по замрзнат водопад

We are unable to display this videoНекои искусни планинари навистина сакаат предизвици, а еден од нив одлучи да се искачува и по замрзнат водопад. Погледнете ја неговата адреналинска авантура!