ВИДЕО: Трејлер за последната сезона „House of Cards“

Трејлер за последната сезона „House of Cards“Нетфликс го објави новиот трејлер за последната сезона на серијата „House of Cards“ во кој ни откри кој е новиот претседател на САД.