ВИДЕО: Што кажува обликот на телото за вашето здравје?

Што кажува обликот на телото за вашето здравје?Тело во форма на јаболко, круша и песочен часовник - која форма ја има вашето тело? Според тоа дознајте што кажуваат докторите за секоја од нив, кога станува збор за здравјето.