ВИДЕО: 10-те најомразени луѓе во Америка - меѓу нив е и Бил Козби

10-те најомразени луѓе во Америка - меѓу нив е и Бил КозбиНивните дела направија луѓето да не ги поднесуваат. Кои се 10-те најомразени луѓе во Амеика?